Bramborové pusinky s bylinkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 830 kcal
- Sacharidy 39 g
- Tuky 71 g
- Sodík 534 mg
- Bílkoviny 13 g
- Uhlovodany 39 g
- Cholesterol 429 mg
- Draslík 710.8 mg
- Vláknina 9462.8 mg
- Vitamín A 9462.8 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 18.2 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 89.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Brambory oloupeme a pokrájíme na drobné kousky. Uvaříme ve vroucí, osolené vodě. Poté vodu slijeme a necháme dobře okapat.
-
2
Bylinky nasekáme na drobné kousky.
-
3
Brambory rozmixujeme na jemnou kaši, vmícháme máslo, sůl, pepř, nasekané bylinky, strouhanku a na závěr žloutky a vejce.
-
4
Z kaše pomocí plnícího sáčku s ozdobnou koncovkou tvarujeme na plech vyložený pečícím papírem pusinky.
-
5
Ty upečeme při 180°C po dobu patnácti minut.