Sardelové řezy se zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 255 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 13 g
- Sodík 1914 mg
- Bílkoviny 22 g
- Uhlovodany 12 g
- Cholesterol 412.7 mg
- Draslík 411 mg
- Vláknina 1790 mg
- Vitamín A 1790 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 8.7 mg
- Vitamín E 2.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibuli nakrájíme na tenké plátky a rozebereme na kroužky, nakládanou řepu pokrájíme na kostičky, vařený brambor také na kostičky, sardelové řezy na nudličky a petrželku posekáme.
-
2
Nakrájenou zeleninu s rybou rozdělíme rovnoměrně do 4 misek, přidáme kapary, posypeme posekanou petrželkou a na každou porci nalijeme syrový žloutek. Nemícháme, každý strávník si salát promíchá sám.