Sardelové řezy se zeleninou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 60 g Brambory vařené
  • 40 g Cibule
  • 200 g Sardelové řezy
  • 40 g Červená řepa sterilovaná
  • 40 g Kapary
  • 20 g Petržel kudrnka
  • 4 ks Vaječný žloutek slepičí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 255 kcal
  • Sacharidy 12 g
  • Tuky 13 g
  • Sodík 1914 mg
  • Bílkoviny 22 g
  • Uhlovodany 12 g
  • Cholesterol 412.7 mg
  • Draslík 411 mg
  • Vláknina 1790 mg
  • Vitamín A 1790 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 8.7 mg
  • Vitamín E 2.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli nakrájíme na tenké plátky a rozebereme na kroužky, nakládanou řepu pokrájíme na kostičky, vařený brambor také na kostičky, sardelové řezy na nudličky a petrželku posekáme.

  • 2

    Nakrájenou zeleninu s rybou rozdělíme rovnoměrně do 4 misek, přidáme kapary, posypeme posekanou petrželkou a na každou porci nalijeme syrový žloutek. Nemícháme, každý strávník si salát promíchá sám.

Komentáře k receptu