Kapří řezy po anglicku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 645 kcal
- Sacharidy 85 g
- Tuky 16 g
- Sodík 445 mg
- Bílkoviny 39 g
- Uhlovodany 78 g
- Cholesterol 227.7 mg
- Draslík 1449.7 mg
- Vláknina 25929.5 mg
- Vitamín A 25929.5 mg
- Vitamín B6 1.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 33.2 mg
- Vitamín E 1.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 19.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kapří filety bez kůže osolíme, opepříme, obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a nakonec ve strouhance.
-
2
Na pánvi rozehřejeme máslo a kapří filety usmažíme z obou stran dozlatova.
-
3
Na talíři servírujeme filety z kapra, přílohou je opečený brambor, na filety položíme plátek citronu a vše posypeme posekanou petrželkou.