Italská chlebová polévka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 150 g Sýr Gouda 45%
  • 5 krajíc Chléb toastový
  • 5 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1.5 l Hovězí vývar základní
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 229 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 1172 mg
  • Bílkoviny 22 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 279.5 mg
  • Draslík 315.5 mg
  • Vláknina 193 mg
  • Vitamín A 193 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.7 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Horký, přecezený vývar vlijeme do hlubších misek a osolíme. Do každé misky přidáme celé vejce.

  • 2

    Toastový chléb nasucho opečeme, nakrájíme na trojúhelníčky a vložíme do polévky. Posypeme nastrouhaným sýrem, špetkou pepře a nasekanou petrželkou.

  • 3

    Ihned podáváme.

Komentáře k receptu