Vejce s morkem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 265 kcal
- Sacharidy 23 g
- Tuky 14 g
- Sodík 572 mg
- Bílkoviny 11 g
- Uhlovodany 23 g
- Cholesterol 245.3 mg
- Draslík 255.6 mg
- Vláknina 3170 mg
- Vitamín A 3170 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.9 mg
- Vitamín E 1.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vejce uvaříme na hniličku, oloupeme a upravíme na servírovací talíř. Zalijeme teplou rajčatovou omáčkou a na povrch položíme na kolečka nakrájený vařený morek.
-
2
Podáváme s opečeným bílým chlebem.