Maso pod vaječnou peřinou se zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 412 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 26 g
- Sodík 426 mg
- Bílkoviny 35 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 390.4 mg
- Draslík 607.8 mg
- Vláknina 5513 mg
- Vitamín A 5513 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Naklepané maso osolíme a opepříme.
-
2
Obalíme plátky ve strouhance a potom v rozšlehaných vejcích, která osolíme.
-
3
Vkládáme do hrnce s vroucí vodou. Zalijeme zavařenou zeleninou i s celým nálevem.
-
4
Na závěr na zeleninu v hrnci nalijeme zbytek vajec, osolíme, opepříme a posypeme bylinkami, dusíme doměkka.