Obložená štika
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 288 kcal
- Sacharidy 13 g
- Tuky 11 g
- Sodík 287 mg
- Bílkoviny 26 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 311.3 mg
- Draslík 226.2 mg
- Vláknina 1902.5 mg
- Vitamín A 1902.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 24 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 8.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté porce štiky osolíme a přes síto zaprášíme moukou. Prudce je osmahneme na másle, podlijeme vínem a dopečeme.
-
2
Měkkou rybu upravíme na mísu, zakapeme výpekem a zasypeme nastrouhaným křenem a nasekaným koprem.
-
3
Pokrm ozdobíme dílky natvrdo uvařených vajec.