Obložená štika

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Křen
  • 20 g Máslo čerstvé
  • 50 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 600 g Štika obecná
  • 30 g Kopr čerstvý
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 4 ks Vejce slepičí
  • 2 dl Víno bílé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 288 kcal
  • Sacharidy 13 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 287 mg
  • Bílkoviny 26 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 311.3 mg
  • Draslík 226.2 mg
  • Vláknina 1902.5 mg
  • Vitamín A 1902.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 24 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 8.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté porce štiky osolíme a přes síto zaprášíme moukou. Prudce je osmahneme na másle, podlijeme vínem a dopečeme.

  • 2

    Měkkou rybu upravíme na mísu, zakapeme výpekem a zasypeme nastrouhaným křenem a nasekaným koprem.

  • 3

    Pokrm ozdobíme dílky natvrdo uvařených vajec.

Komentáře k receptu