Filé se sýrem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 50 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 50 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 150 g Strouhanka
  • 20 ml Olej stolní
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 1 kg Filé z aljašské tresky
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 293 kcal
  • Sacharidy 19 g
  • Tuky 8 g
  • Sodík 313 mg
  • Bílkoviny 36 g
  • Uhlovodany 13 g
  • Cholesterol 115.3 mg
  • Draslík 38 mg
  • Vláknina 1725 mg
  • Vitamín A 1725 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté porce filé osolíme a obalíme v mouce, vejci, poté ve strouhance smíchané s nastrouhaným sýrem.

  • 2

    Připravené porce smažíme na oleji na mírném ohni do zlatova.

Komentáře k receptu