Hrozinkové bochánky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 282 kcal
- Sacharidy 47 g
- Tuky 8 g
- Sodík 45 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 24 g
- Cholesterol 36.9 mg
- Draslík 138.9 mg
- Vláknina 2638.8 mg
- Vitamín A 2638.8 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.3 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 9.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Z mléka, cukru, syrovátky, mouky, prášku do pečiva, hrozinek a soli zaděláme těsto. Necháme je vykynout.
-
2
Z těsta tvarujeme bochánky a rovnáme je na vymaštěný plech. Ozdobíme je šikmými řezy a potřeme rozšlehaným vejcem.
-
3
Bochánky pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut.