Smaženice po selsku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 150 g Klobása Dunajská
  • 100 g Slanina vepřová
  • 20 g Sádlo škvařené
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 8 ks Vejce slepičí
  • 1 polévková lžíce Pažitka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 506 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 43 g
  • Sodík 567 mg
  • Bílkoviny 26 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 512.5 mg
  • Draslík 253.6 mg
  • Vláknina 1000 mg
  • Vitamín A 1000 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.6 mg
  • Vitamín E 1.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Slaninu nakrájíme na plátky a osmažíme na pánvi. Přidáme na kolečka nakrájenou klobásu a podle potřeby trochu sádla. Když je slanina osmažená, přisypeme jemně nakrájenou cibuli a mícháme, až se také osmaží.

  • 2

    Potom přidáme vejce a smažíme za občasného promíchání na mírném ohni. Nakonec podle chuti osolíme.

  • 3

    Hotový pokrm posypeme nasekanou pažitkou.

Komentáře k receptu