Špagety Ragutáty II

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 500 g vepřová kotleta
  • 1 ks Moravanka
  • 1 ks Cibule
  • 2 ks Cibule
  • 1 ks EIDAM
  • 1 dl olej
  • 10 dl vody
  • 10 dkg Špagety
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 80 kcal
  • Sacharidy 16 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 1 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 29.2 mg
  • Vláknina 680 mg
  • Vitamín A 680 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.5 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na rozpáleném oleji zesklovatíme nadrobno nakrájenou cibuli,přidáme na kostičky (1,5 x 1,5 cm)nakrájené maso a orestujeme. Poté přidáme celý pokrájený obsah Moravanky i s nálevem. Kdo nemá rád moc ostré, feferonky vynechá. Pak přidáme plnou sklenici od Moravanky vody a dusíme dokud není maso měkké.

  • 2

    Přidáme celý kečup a chvíli povaříme. Mezitím si rozmícháme ve vodě mouku a trošku zahustíme. Provaříme za stálého míchání asi 4min.

  • 3

    Ve slané vodě s olejem si mezitím uvaříme dle návodu špagety. Servírujeme na talíře špagety, doprostřed omáčku a vše posypeme strouhaným sýrem.

Komentáře k receptu