Vařené těstoviny podávané s hráškem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 501 kcal
- Sacharidy 72 g
- Tuky 15 g
- Sodík 348 mg
- Bílkoviny 19 g
- Uhlovodany 72 g
- Cholesterol 23.5 mg
- Draslík 451 mg
- Vláknina 15000.3 mg
- Vitamín A 15000.3 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 43.6 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 15.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupeme cibuli a nasekáme ji nadrobno. V pánvi si rozehřejeme máslo a vložíme na něj nasekanou cibuli. Přidáme předvařený hrášek, osolíme a opepříme.
-
2
Ve vroucí vodě spaříme rajčata, odstraníme z nich semínka a dužninu pokrájíme na kousky. Přidáme nasekané mátové lístky. Rajčata s mátou vložíme do pánve s hráškem a promícháme.
-
3
Ve vroucí osolené vodě uvaříme podle návodu na obalu těstoviny farfalle. Hotové těstoviny promícháme s podušeným hráškem. Před podáváním posypeme nastrouhaným parmezánem.