Makarony s koroptvím masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1246 kcal
- Sacharidy 99 g
- Tuky 36 g
- Sodík 1036 mg
- Bílkoviny 117 g
- Uhlovodany 99 g
- Cholesterol 55.5 mg
- Draslík 313.3 mg
- Vláknina 10000 mg
- Vitamín A 10000 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 29.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěnou, vykuchanou a omytou koroptev uvaříme spolu s kořenovou zeleninou v osolené vodě.
-
2
Měkké maso vyjmeme, vykostíme a i s drůbky nadrobno nasekáme.
-
3
Ve vodě smíchané s koroptvím vývarem uvaříme makarony, slijeme a po okapání promícháme s koroptvím masem.
-
4
Nakonec vmícháme máslo a nastrouhaný sýr. Pokrm upravíme na talíře a podáváme.