Makarony s koroptvím masem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 90 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Zelenina kořenová
  • 500 g Špagety, Makarony
  • 150 g Sýr Parmezán
  • 100 g Máslo čerstvé
  • 2 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Koroptev
  • 4 l Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1246 kcal
  • Sacharidy 99 g
  • Tuky 36 g
  • Sodík 1036 mg
  • Bílkoviny 117 g
  • Uhlovodany 99 g
  • Cholesterol 55.5 mg
  • Draslík 313.3 mg
  • Vláknina 10000 mg
  • Vitamín A 10000 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 29.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěnou, vykuchanou a omytou koroptev uvaříme spolu s kořenovou zeleninou v osolené vodě.

  • 2

    Měkké maso vyjmeme, vykostíme a i s drůbky nadrobno nasekáme.

  • 3

    Ve vodě smíchané s koroptvím vývarem uvaříme makarony, slijeme a po okapání promícháme s koroptvím masem.

  • 4

    Nakonec vmícháme máslo a nastrouhaný sýr. Pokrm upravíme na talíře a podáváme.

Komentáře k receptu