Canneloni plněné drůbeží nádivkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 485 kcal
- Sacharidy 58 g
- Tuky 17 g
- Sodík 1445 mg
- Bílkoviny 26 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 116 mg
- Draslík 214.7 mg
- Vláknina 1772.5 mg
- Vitamín A 1772.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.9 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 8.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Canneloni uvaříme v osolené vodě podle návodu na obalu přibližně 20 minut. Scedíme a necháme okapat.
-
2
Vařené drůbeží maso umeleme na strojku, vložíme do mísy, přidáme vejce, strouhanku navhčenou v mléce, sůl, pepř, mouku a důkladně promícháme. Touto nádivkou naplníme canneloni.
-
3
Pekáček vymažeme máslem, naskládáme do něj canneloni, zalijeme rajčatovou omáčkou rozředěnou vývarem, zasypeme strouhaným sýrem a dáme do trouby na 20 minut zapéct.