Canneloni plněné drůbeží nádivkou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 70 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 25 g Máslo čerstvé
  • 10 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 10 g Sůl
  • 2 g Pepř černý mletý
  • 50 g Strouhanka
  • 100 g Sýr Gruyére
  • 120 g Drůbeží maso vařené
  • 250 g Canneloni
  • 30 ml Mléko polotučné
  • 100 ml Hovězí vývar základní
  • 100 ml Omáčka rajčatová
  • 1 ks Vejce slepičí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 485 kcal
  • Sacharidy 58 g
  • Tuky 17 g
  • Sodík 1445 mg
  • Bílkoviny 26 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 116 mg
  • Draslík 214.7 mg
  • Vláknina 1772.5 mg
  • Vitamín A 1772.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.9 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 8.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Canneloni uvaříme v osolené vodě podle návodu na obalu přibližně 20 minut. Scedíme a necháme okapat.

  • 2

    Vařené drůbeží maso umeleme na strojku, vložíme do mísy, přidáme vejce, strouhanku navhčenou v mléce, sůl, pepř, mouku a důkladně promícháme. Touto nádivkou naplníme canneloni.

  • 3

    Pekáček vymažeme máslem, naskládáme do něj canneloni, zalijeme rajčatovou omáčkou rozředěnou vývarem, zasypeme strouhaným sýrem a dáme do trouby na 20 minut zapéct.

Komentáře k receptu