Neapolské makarony
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 433 kcal
- Sacharidy 33 g
- Tuky 16 g
- Sodík 571 mg
- Bílkoviny 29 g
- Uhlovodany 33 g
- Cholesterol 73.3 mg
- Draslík 441.5 mg
- Vláknina 4399.5 mg
- Vitamín A 4399.5 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.8 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 10.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na pánvi rozpustíme 1 lžíci másla a přidáme mleté hovězí maso. Vařečkou maso stále promícháváme a oddělujeme jednotlivé hrudky, restujeme na prudkém ohni.
-
2
Máme-li maso rozdrobené, zmírníme oheň, podlijeme červeným vínem, přidáme oloupaná rajčata bez jadérek, osolíme, opepříme, pánev přiklopíme a dusíme 40 minut.
-
3
Na talíře upravíme vařené makarony, polijeme dušeným masem s rajčaty a posypeme oběma strouhanými sýry.