Linguine se zelenými fazolkami,brambory a bazalkovou omáčkou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 750 g Fazolové lusky zelené
  • 500 g Těstoviny Linguine
  • 1 ks Pesto
  • 3 ks Brambory
  • 1 špetka Sůl
  • 4 polévková lžíce Sýr ovčí tvrdý - Pecorino
  • 4 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 4 polévková lžíce Sýr Parmezán
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 669 kcal
  • Sacharidy 78 g
  • Tuky 31 g
  • Sodík 178 mg
  • Bílkoviny 21 g
  • Uhlovodany 78 g
  • Cholesterol 21.4 mg
  • Draslík 436.3 mg
  • Vláknina 8750 mg
  • Vitamín A 8750 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 19.8 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 17.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Fazolky očištěné a podélně rozkrojené,brambory oloupané a nakrájené na kostičky uvaříme doměkka v osolené vodě.Vyndáme je děrovanou naběračkou a do stejné vody dáme vařit těstoviny a to dle návodu na obalu.

  • 2

    Mezitím si připravíme pesto-recept najdeme v seznamu. K pestu přidáme dvě lžíce vařící vody z těstovin,aby bylo řidší.

  • 3

    Uvařené těstoviny scedíme a dáme na talíře.Polijeme máslem,pestem a zeleninou.Posypeme strouhaným parmezánem a pecorinem.

  • 4

    Podáváme horké.

Komentáře k receptu