Pstruh s česnekovou pastou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 250 g Pstruh
  • 1 špetka Sůl
  • 2 stroužek Česnek
  • 0.4 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
  • 1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 208 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 10 g
  • Sodík 182 mg
  • Bílkoviny 26 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 72.5 mg
  • Draslík 471.3 mg
  • Vláknina 273 mg
  • Vitamín A 273 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.2 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Pstruha omyjeme a osušíme, osolíme ho a pomažeme rozetřeným česnekem smíchaným se solí.

  • 2

    Pstruha jemně obalíme v hladké mouce a rychle opečeme na rozpáleném olivovém oleji po obou stranách.

  • 3

    Ihned podáváme.

Komentáře k receptu