Kapr na šalvěji a slanině
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 326 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 22 g
- Sodík 284 mg
- Bílkoviny 30 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 116 mg
- Draslík 572.9 mg
- Vláknina 1612 mg
- Vitamín A 1612 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3 mg
- Vitamín E 1.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Podkovy nakrájené z očištěného kapra osolíme, proložíme čerstvou šalvějí a necháme nejméně 2 hodiny odležet.
-
2
Potom maso vložíme do olejem vymazané remosky, proložíme plátky anglické slaniny a pečeme doměkka. Během pečení můžeme maso mírně podlít trochou vody.