Ryba smažená ve vaječném těstě

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 kg Kapr obecný
  • 1 šálek Mléko polotučné
  • 0.56 hrnek Tuk
  • 7 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 724 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 59 g
  • Sodík 244 mg
  • Bílkoviny 41 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 277.7 mg
  • Draslík 697.1 mg
  • Vláknina 176.4 mg
  • Vitamín A 176.4 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.2 mg
  • Vitamín E 1.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Připravíme těsto na kapání z mléka, vajec a mouky.

  • 2

    Rybu naporcujeme, osolíme, obalíme v mouce, poté omočíme v těstě. Takto připravené porce ihned smažíme v rozehřátém tuku na středně silném ohni.

Komentáře k receptu