Tuňákový salát s rýží
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 426 kcal
- Sacharidy 46 g
- Tuky 14 g
- Sodík 326 mg
- Bílkoviny 28 g
- Uhlovodany 46 g
- Cholesterol 271.3 mg
- Draslík 339.1 mg
- Vláknina 4250 mg
- Vitamín A 4250 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Dle návodu na obalu připravíme rýži. Vejce uvaříme na tvrdo, rajčata rozpůlíme. Do mísy vložíme tuňáka (bez oleje) a přidáme na kostičky pokrájený sýr s spolu s nadrobno nakrájenou cibulí.
-
2
Do mísy přidáme rajčata, rýži, strouhaný zázvor, provensálské koření a vše důkladně promícháme. Na konec už jen rozdělíme na talíře, položíme na salát oloupané vejce a podáváme.