Tuňákové toasty

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 23 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Tuňák obecný
  • 30 g Petržel - nať
  • 120 g Chléb toastový
  • 25 g Wasabi pasta
  • 20 g Olej olivový extra panenský
  • 20 ml Omáčka sójová
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 290 kcal
  • Sacharidy 19 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 226 mg
  • Bílkoviny 28 g
  • Uhlovodany 19 g
  • Cholesterol 38 mg
  • Draslík 415.6 mg
  • Vláknina 4425 mg
  • Vitamín A 4425 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 16.6 mg
  • Vitamín E 1.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Krajíčky toastového chleba opečeme nasucho v topinkovači, syrové maso z tuňáka nakrájíme na nudličky, petrželku posekáme na jemno. V pánvi rozehřejeme olej, přiložíme maso a orestujeme. Přendáme do misky, zakápneme sójovou omáčkou, přidáme wasabi a důkladně promícháme. Do výpeku v pánvi vsypeme petrželku, krátce osmahneme a přimícháme k tuňákové směsi.

  • 2

    Krajíčky chleba potřeme v silnější vrstvě tuňákovou směsí, upravíme na talířky a podáváme.

Komentáře k receptu