Zapékané rybí filé se zeleninou a jablky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 512 kcal
- Sacharidy 45 g
- Tuky 25 g
- Sodík 613 mg
- Bílkoviny 29 g
- Uhlovodany 42 g
- Cholesterol 199.7 mg
- Draslík 949.2 mg
- Vláknina 13950 mg
- Vitamín A 13950 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 64.1 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 85.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Ve slupce uvařené brambory oloupeme, nakrájíme na plátky a osolíme.
-
2
Brambory vložíme do vymaštěného pekáčku a na ně klademe na plátky nakrájené filé, zeleninu a jablka. Osolíme a zalijeme smetanou s rozšlehanými vejci. Dáme zapéci.
-
3
Podáváme se zeleninovým salátem.