Filety z tresky se šalotkami a hořčicí

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 50 g Tvaroh měkký bez tuku
  • 400 g Treska filety
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 4 ks Šalotka
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 polévková lžíce Voda pitná
  • 1 polévková lžíce Hořčice plnotučná
  • 2 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 260 kcal
  • Sacharidy 58 g
  • Tuky 1 g
  • Sodík 235 mg
  • Bílkoviny 9 g
  • Uhlovodany 58 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 1145.6 mg
  • Vláknina 131.5 mg
  • Vitamín A 131.5 mg
  • Vitamín B6 1.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 30.2 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Šalotky nadrobno nasekáme a necháme v kastrolu s 1 lžící vody zesklovatět.

  • 2

    V míse smícháme tvaroh s hořčicí a citronovou šťávou. Směs mírně osolíme a opepříme.

  • 3

    Na dno pekáče rozprostřeme připravené šalotky, přidáme filety z tresky a vše přelijeme tvarohovou směsí.

  • 4

    Pokrm pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 15 minut.

Komentáře k receptu