Tresčí filety s rýží
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 421 kcal
- Sacharidy 22 g
- Tuky 19 g
- Sodík 1065 mg
- Bílkoviny 37 g
- Uhlovodany 22 g
- Cholesterol 93.6 mg
- Draslík 727.8 mg
- Vláknina 2132.5 mg
- Vitamín A 2132.5 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.1 mg
- Vitamín E 1.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Tresčí filety potřeme olivovým olejem, osolíme, opepříme, položíme na plech potažený papírem na pečení, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme zhruba 10 minut. V průběhu pečení filety jednou obrátíme.
-
2
Dušenou rýži promícháme se smetanou, strouhaným Parmezánem, vytvoříme z rýže kopečky, upravíme na talíře, přiložíme upečené tresčí filety a podáváme.