Treska s jogurtem a sýrem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 331 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 14 g
- Sodík 528 mg
- Bílkoviny 38 g
- Uhlovodany 12 g
- Cholesterol 205.8 mg
- Draslík 1067.9 mg
- Vláknina 2875 mg
- Vitamín A 2875 mg
- Vitamín B6 1.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 66.1 mg
- Vitamín E 2.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté a osušené porce tresky nakrájíme na kostky a osolíme.
-
2
Pekáček vymažeme olejem a rozložíme do něj kostky rybího masa smíchaného s prolisovaným česnekem. Maso poklademe kolečky oloupané cibule, omytými, na plátky nakrájenými rajčaty a očištěnými, na proužky nakrájenými paprikami. Vše osolíme.
-
3
Vejce rozmícháme s nastrouhaným sýrem a jogurtem. Směs nalijeme do pekáčku a pokrm zapékáme ve středně vyhřáté troubě 30-40 minut.
-
4
Můžeme podávat s různě upravenými bramborami.