Treska s jogurtem a sýrem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Treska aljašská
  • 150 g Jogurt bílý
  • 80 g Sýr Gouda 45%
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 3 ks Paprikové lusky čerstvé
  • 4 ks Rajčata
  • 1 ks Cibule
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 2 stroužek Česnek
  • 2 polévková lžíce Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 331 kcal
  • Sacharidy 12 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 528 mg
  • Bílkoviny 38 g
  • Uhlovodany 12 g
  • Cholesterol 205.8 mg
  • Draslík 1067.9 mg
  • Vláknina 2875 mg
  • Vitamín A 2875 mg
  • Vitamín B6 1.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 66.1 mg
  • Vitamín E 2.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté a osušené porce tresky nakrájíme na kostky a osolíme.

  • 2

    Pekáček vymažeme olejem a rozložíme do něj kostky rybího masa smíchaného s prolisovaným česnekem. Maso poklademe kolečky oloupané cibule, omytými, na plátky nakrájenými rajčaty a očištěnými, na proužky nakrájenými paprikami. Vše osolíme.

  • 3

    Vejce rozmícháme s nastrouhaným sýrem a jogurtem. Směs nalijeme do pekáčku a pokrm zapékáme ve středně vyhřáté troubě 30-40 minut.

  • 4

    Můžeme podávat s různě upravenými bramborami.

Komentáře k receptu