Majonézové kopečky s rybou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 299 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 14 g
- Sodík 1142 mg
- Bílkoviny 23 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 46.3 mg
- Draslík 588.4 mg
- Vláknina 2838 mg
- Vitamín A 2838 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 20.5 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vařenou tresku nakrájíme na malé kousky, přidáme sůl, pepř, bobkový list a trochu octa, většinu majonézy a všechno promícháme. Listy hlávkového salátu natrháme na menší kusy a rozložíme na polovinu talíře. Z rybí směsi vytvoříme vhodnou naběračkou přiměřené kopečky, které částečně poklademe přes salát. Zbytek majonézy lehce zředíme trochou oleje a lžící kápneme na vrchol kopečku tak, aby stekla po straně. Ozdobíme snítkou petržele.