Papriky plněné solenou treskou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Petržel - nať
  • 500 g Paprika sterilovaná
  • 300 g Treska sušená
  • 100 ml Olej olivový
  • 4 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 342 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 25 g
  • Sodík 1789 mg
  • Bílkoviny 20 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 35.3 mg
  • Draslík 794.1 mg
  • Vláknina 5310 mg
  • Vitamín A 5310 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 108.3 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Solenou sušenou tresku máčíme nejméně 12 hodin a vodu přitom několikrát vyměníme.

  • 2

    Tresku necháme okapat a rozebereme na kousky. Papriky dáme okapat na síto. Česnek oloupeme a nasekáme. Tresku asi 10 minut dusíme na 3 lžících rozehřátého oleje s polovinou česneku a 3 lžícemi sekané petrželky. Přimícháme trochu nálevu z paprik.

  • 3

    Papriky naplníme a opečeme na zbývajícím oleji se zbývajícím česnekem. Posypeme petrželkou a podáváme

Komentáře k receptu