Lyonská treska
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 406 kcal
- Sacharidy 20 g
- Tuky 18 g
- Sodík 359 mg
- Bílkoviny 40 g
- Uhlovodany 20 g
- Cholesterol 98 mg
- Draslík 1465.7 mg
- Vláknina 8212.3 mg
- Vitamín A 8212.3 mg
- Vitamín B6 1.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 28.8 mg
- Vitamín E 1.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 27.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Tresku naporcujeme na podkovy a povaříme 10 minut v osolené vodě. Scedíme a necháme okapat.
-
2
Na pánvi rozehřejeme máslo, přisypeme cibuli pokrájenou na kolečka a usmažíme dorůžova. Přidáme porce tresky, posekanou petrželku a špetku pepře. Rybu občas obracíme a smažíme 10 minut. Nakonec zalijeme kvalitním octem a stáhneme z ohně.