Treska Bercy
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 237 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 7 g
- Sodík 309 mg
- Bílkoviny 28 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 64.5 mg
- Draslík 737.3 mg
- Vláknina 377 mg
- Vitamín A 377 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 13.8 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 9.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Ryby dobře očistíme a na páteři nařízneme.
-
2
Vložíme do máslem vymazaného pekáčku, zasypeme nadrobno pokrájenou šalotkou, osolíme, opepříme, zakapeme citronovou šťávou, podlijeme vínem a trochou vody. Pečeme v předehřáté troubě asi 30 minut. Během pečení podléváme vlastní vypečenou šťávou.
-
3
Porce na talířích posypeme čerstvou posekanou petrželkou.