Treska Bercy

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Treska aljašská
  • 30 g Máslo čerstvé
  • 80 g Šalotka
  • 15 g Petržel kudrnka
  • 25 ml Citronová šťáva
  • 200 ml Víno bílé
  • 200 ml Voda pitná
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 2 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 237 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 7 g
  • Sodík 309 mg
  • Bílkoviny 28 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 64.5 mg
  • Draslík 737.3 mg
  • Vláknina 377 mg
  • Vitamín A 377 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 13.8 mg
  • Vitamín E 1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 9.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Ryby dobře očistíme a na páteři nařízneme.

  • 2

    Vložíme do máslem vymazaného pekáčku, zasypeme nadrobno pokrájenou šalotkou, osolíme, opepříme, zakapeme citronovou šťávou, podlijeme vínem a trochou vody. Pečeme v předehřáté troubě asi 30 minut. Během pečení podléváme vlastní vypečenou šťávou.

  • 3

    Porce na talířích posypeme čerstvou posekanou petrželkou.

Komentáře k receptu