Fusilli s parmicí a fazolovou omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 676 kcal
- Sacharidy 82 g
- Tuky 12 g
- Sodík 368 mg
- Bílkoviny 55 g
- Uhlovodany 82 g
- Cholesterol 98 mg
- Draslík 1185.7 mg
- Vláknina 15267.5 mg
- Vitamín A 15267.5 mg
- Vitamín B6 0.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.7 mg
- Vitamín E 2.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Těstoviny uvaříme v osolené vodě al dente a scedíme.
-
2
Mezitím slijeme fazole z nálevu, propláchneme a rozmixujeme se solí a pepřem na jemnou omáčku.
-
3
Jarní cibulku nakrájíme na kroužky, petrželku nasekáme najemno a společně zpěníme na rozpáleném oleji.
-
4
Přidáme 8 filetů parmice nakrájených na proužky a zprudka orestujeme. Podlijeme naběračkou vody z těstovin, promícháme, prohřejeme a udržujeme teplé.
-
5
Zbytek filet orestujeme kůží dolů cca 2min v nepřilnavé pánvi.
-
6
Fazolovou omáčku rozdělíme na talíře, na ni navrstvíme těstoviny, poklademe rybími filety, posypeme čerstvě mletým pepřem a ihned podáváme.