Jeseter na smetaně s citronem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 593 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 26 g
- Sodík 406 mg
- Bílkoviny 82 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 310.9 mg
- Draslík 1493 mg
- Vláknina 189.9 mg
- Vitamín A 189.9 mg
- Vitamín B6 1.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 16.2 mg
- Vitamín E 2.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Osolíme připravené porce jesetera.
-
2
Na malé kostičky nakrájíme slaninu a rozškvaříme ji. Přidáme nakrájenou cibuli, mletou papriku, nakrájenou papriku, petrželku a pepř.
-
3
Do základu vložíme porce jesetera. Malým množstvím vody podlijeme a pod pokličkou krátce dusíme. Podušenou zeleninou pokryjeme porce ryby.
-
4
15 minut pozvolna dusíme.
-
5
Zalijeme zakysanou smetanou, prohřejeme a podáváme.