Smažené grundle
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 692 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 36 g
- Sodík 366 mg
- Bílkoviny 80 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 188.2 mg
- Draslík 74.6 mg
- Vláknina 938.7 mg
- Vitamín A 938.7 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rybičky dobře opláchneme, ponecháme ocásky, osolíme a na 30 minut odložíme.
-
2
Pak je lehce osušíme, obalíme v mouce, vejci a strouhance.
-
3
Osmažíme je zprudka na rozpáleném tuku.