Špagety s tuňákem a řeřichou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 22 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Tuňák obecný
  • 115 g Olivy černé
  • 500 g Špagety, Makarony
  • 2 kávová lžička Zázvor mletý
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Řeřicha
  • 2 l Voda pitná
  • 3 polévková lžíce Balsamico ocet
  • 1 polévková lžíce Citronová kůra
  • 1 polévková lžíce Olej olivový
  • 2 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 707 kcal
  • Sacharidy 99 g
  • Tuky 13 g
  • Sodík 536 mg
  • Bílkoviny 47 g
  • Uhlovodany 99 g
  • Cholesterol 47.5 mg
  • Draslík 731 mg
  • Vláknina 11095.5 mg
  • Vitamín A 11095.5 mg
  • Vitamín B6 0.8 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 14.6 mg
  • Vitamín E 2.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Těstoviny uvaříme v osolené vodě al dente, scedíme, necháme okapat a nasypeme do mísy.

  • 2

    Přidáme tuňáka, stonky a listy řeřichy, olivy, najemno nastrouhanou citronovou kůru, nastrouhaný zázvor, ocet, olej a citronovou šťávu. Ochutíme a ihned podáváme.

Komentáře k receptu