Tuňáková pizza s pórkem a rajčaty
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 394 kcal
- Sacharidy 41 g
- Tuky 9 g
- Sodík 355 mg
- Bílkoviny 38 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 402.6 mg
- Vláknina 7800 mg
- Vitamín A 7800 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 16.1 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Z hladké mouky, droždí, lžičky oleje a 2 lžic vlažné vody vypracujeme těsto.
-
2
Těsto rozválíme na plát, položíme do vhodné zapékací formy a potřeme zbylým olejem.
-
3
Na těsto rozložíme omytá, na plátky nakrájená rajčata, pórek a kousky tuňáka ve vlastní šťávě. Osolíme, okořeníme bazalkou a posypeme nastrouhaným sýrem.
-
4
Pizzu pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut.