Okurkové kanapky s tuňákovým tvarohem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 154 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 5 g
- Sodík 23 mg
- Bílkoviny 19 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 7.2 mg
- Draslík 338.7 mg
- Vláknina 5245 mg
- Vitamín A 5245 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 12.3 mg
- Vitamín E 1.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Salátovou okurku omyjeme, osušíme a nakrájíme na silnější kolečka. Do misky vložíme měkký tvaroh, přidáme tuňáka z konzervy, hořčici, posekanou pažitku, zakápneme citronovou šťávou a důkladně promícháme.
-
2
Tuňákový tvaroh naneseme rovnoměrně na plátky okurky, posypeme mletou paprikou, vyskládáme na talíř a podáváme.