Jednohubky z tresky se zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 479 kcal
- Sacharidy 36 g
- Tuky 25 g
- Sodík 410 mg
- Bílkoviny 32 g
- Uhlovodany 22 g
- Cholesterol 168.9 mg
- Draslík 638.2 mg
- Vláknina 12045 mg
- Vitamín A 12045 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 43.6 mg
- Vitamín E 3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rýži připravíme dle návodu na obalu. Rybu opláchneme, potřeme solí a pepřem a naložíme do citronové šťávy.
-
2
Wok pánev rozpálíme a nalijeme do ní 40 ml oleje. Za stálého míchání cca 4 minuty opékáme zeleninu. Přidáme rýži, nasekanou pažitku, opékáme 1 minutu, a poté dáme stranou.
-
3
Rybu obalíme v klasickém trojobalu. Wok pánev znovu rozpálíme a naplníme olejem. Následně rybu 2-3 minuty smažíme v pánvi. Po vyndání osušíme ubrouskem od přebytečného oleje a podáváme s již hotovou zeleninovou přílohou.