Tuňák s pečenou zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 346 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 19 g
- Sodík 403 mg
- Bílkoviny 31 g
- Uhlovodany 12 g
- Cholesterol 18 mg
- Draslík 707.8 mg
- Vláknina 7144.8 mg
- Vitamín A 7144.8 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 84 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibule oloupeme a pokrájíme na osminy. Papriku zbavíme jadřince a dužinu nakrájíme na nudličky. Cherry rajčata rozkrájíme na poloviny.
-
2
Cibuli, olivy, cherry rajčata a papriky dáme do zapékací nádoby a pokapeme olejem. Pečeme při 200°C 20 minut. Osolíme a opepříme dle chuti. Upečenou zeleninu rozložíme na talíře, navrch rozdělíme tuňáka. Pokapeme octem a ihned servírujeme.