Pikantní rybí filé
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 269 kcal
- Sacharidy 15 g
- Tuky 3 g
- Sodík 76 mg
- Bílkoviny 86 g
- Uhlovodany 13 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 158.5 mg
- Vláknina 3189.8 mg
- Vitamín A 3189.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 10.5 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 13.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Pórek omyjeme a nakrájíme na malé kousky. V míse ho důkladně promícháme s pivem, hořčicí, sójovou omáčkou a Solamylem, podle chuti přidáme pepř a sůl.
-
2
Rybí filé omyjeme, osušíme, nakrájíme na plátky, vložíme do připravené pórkové směsi a necháme alespoň hodinu uležet v chladu.
-
3
V pánvi rozehřejeme olej, uleželé plátky ryby v něm z obou stran usmažíme doměkka a podáváme.