Kapr na kmíně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 526 kcal
- Sacharidy 26 g
- Tuky 28 g
- Sodík 160 mg
- Bílkoviny 40 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 150.1 mg
- Draslík 668.8 mg
- Vláknina 10.5 mg
- Vitamín A 10.5 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.2 mg
- Vitamín E 1.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Porce kapra omyjeme, osušíme, posypeme kmínem, osolíme a poprášíme moukou.
-
2
V pánvi rozehřejeme sádlo a rybu pečeme do měkka z obou stran. Upečenou rybu vyjmeme a tuk v pánvi zjemníme přimícháním másla.
-
3
Rybu na servírovacím talíři podáváme přelitou šťávou z pánve.