Na citronovém másle siven
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 710 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 49 g
- Sodík 571 mg
- Bílkoviny 51 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 105.8 mg
- Draslík 156.4 mg
- Vláknina 9679.5 mg
- Vitamín A 9679.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 78.9 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 42 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Necháme povolit máslo, přidáme sůl, pepř, citronovou šťávu, nasekanou petržel a zabalíme do fólie ve tvaru válce a dáme chladit do lednice.
-
2
Žeberních kostí zbavíme filety sivena. Rozehřejeme ve woku máslo, osušíme filety, oprášíme je moukou, osolíme a vložíme je do pánve kůží dolů a 4 minuty pečeme. Otočíme je a opečeme ještě 1 minutu.
-
3
Na sivena dáme 1 plátek citronového másla a necháme rozpustit.
-
4
Ihned podáváme.