Pangasius pečený s dušenou zeleninou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 6 g Sůl
  • 2 g Pepř černý mletý
  • 2 g Kmín drcený
  • 240 g Pangasius - filety
  • 4 g Podravka
  • 80 g Kuskus
  • 200 g Zeleninová směs francouzská - mražená
  • 5 g Flora light
  • 3 ml Olej olivový extra panenský
  • 2 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 298 kcal
  • Sacharidy 39 g
  • Tuky 2 g
  • Sodík 1174 mg
  • Bílkoviny 31 g
  • Uhlovodany 39 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 117.2 mg
  • Vláknina 4950 mg
  • Vitamín A 4950 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.6 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Filety pangasia osolíme, opepříme, okmínujeme a potřeme prolisovaným česnekem. Pekáček vymažeme Florou, vložíme rybu, dáme do vyhřáté trouby a pečeme 20 minut.

  • 2

    Do rendlíku mezitím vložíme mraženou zeleninu, osolíme, podlijeme trochou vody a podusíme 15 minut do měkka. Kuskus nasypeme do misky, přidáme Podravku, pár kapek oleje, zalijeme 300 ml vroucí vody, necháme nabobtnat.

  • 3

    Upečenou rybu upravíme na talířen doplníme kuskusem a dušenou zeleninou.

Komentáře k receptu