Rybí polévka s rajčaty na víně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 176 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 8 g
- Sodík 425 mg
- Bílkoviny 12 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 34 mg
- Draslík 338.3 mg
- Vláknina 1391.7 mg
- Vitamín A 1391.7 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.9 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 8.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na rozpáleném másle v hrnci zesklovatíme drobně nasekanou cibuli, na kolečka pokrájený česnek, přidáme víno, povaříme, přimícháme oloupaná a na kostky nakrájená rajčata, kečup, sůl, pepř, vše zalijeme vývarem, přiklopíme poklici a necháme vařit přibližně 20 minut. Před dovařením přidáme do polévky pokrájeného lososa a vaříme ještě 4 minuty. Rybu bychom měli ohlídat, aby se nerozvařila.
-
2
Uvařenou polévku servírujeme na talíře, posypeme nasekaným pórkem a podáváme.