Rybí filé na kokosu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Filé rybí
  • 2 ks Cibule
  • 1 ks Feferony
  • 1 ks Citrony
  • 1 špetka Sůl
  • 4 polévková lžíce Kokos - mletý (Kopra)
  • 0.4 polévková lžíce Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 247 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 12 g
  • Sodík 62 mg
  • Bílkoviny 55 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 120.5 mg
  • Vláknina 11205 mg
  • Vitamín A 11205 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 28 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Plátky ryby mírně osolíme a na rozpáleném oleji po obou stranách zprudka orestujeme. Vyjmeme a na tomtéž oleji osmahneme nakrájenou cibuli a feferonku.

  • 2

    Vložíme zpět maso, podlejem rozvařeným kokosem, zakryjeme a zvolna dusíme doměkka. Hotové dochutíme citronovou šťávou a podáváme.

Komentáře k receptu