Smažené závitky z línů
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 497 kcal
- Sacharidy 36 g
- Tuky 17 g
- Sodík 687 mg
- Bílkoviny 48 g
- Uhlovodany 15 g
- Cholesterol 99.5 mg
- Draslík 137.9 mg
- Vláknina 2639.8 mg
- Vitamín A 2639.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.9 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 8.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Z ryb odkrojíme hlavy, ocasy a ploutve, vykostíme a nakrájíme větší řezy, které nasolíme. Malou část masa nasekáme na jemno. V míse namočíme nakrájený rohlík do mléka, přidáme sůl, pepř, nasekané rybí maso a na másle osmaženou cibuli nadrobno s opečenými hříbky. Vmícháme vejce a důkladně promícháme. Rybí řezy naplníme směsí, závitky zavážeme, obalíme v mouce, mléku a strouhance a osmažíme na rozpáleném oleji.