Kořeněné tresčí kousky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 709 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 54 g
- Sodík 314 mg
- Bílkoviny 49 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 222.7 mg
- Draslík 62.2 mg
- Vláknina 995 mg
- Vitamín A 995 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.4 mg
- Vitamín E 5.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté a osušené filé nakrájíme na menší kousky. Obalíme je v hladké mouce, rozšlehaných vejcích a ve strouhance.
-
2
Obalené kousky filé smažíme na pánvi na rozehřátém oleji asi 3 minuty po každé straně. Po usmažení posypeme každý kousek mletou paprikou a špetkou soli.
-
3
Můžeme podávat horké i studené.