Pečená pražma s rajčaty a vínem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 483 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 13 g
- Sodík 364 mg
- Bílkoviny 74 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 251.3 mg
- Draslík 1490.3 mg
- Vláknina 2492.3 mg
- Vitamín A 2492.3 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 12.6 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rybu omyjeme, vykucháme a seškrábeme šupiny.
-
2
Zapékací nádobu vytřeme olejem, na dno dáme pokrájená rajčata a cibuli. Na zeleninu dáme rybu, osolíme, opepříme, zakápneme olejem, okořeníme rozmarýnem a tymiánem. Podlijeme vínem.
-
3
Pečeme 35 minut při 220 °C.