Kořeněné placičky z vařeného filé
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 316 kcal
- Sacharidy 14 g
- Tuky 14 g
- Sodík 45 mg
- Bílkoviny 47 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 122.7 mg
- Draslík 155.2 mg
- Vláknina 1626 mg
- Vitamín A 1626 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.6 mg
- Vitamín E 1.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rybí filé vložíme do vroucí vody a vaříme, dokud není maso měkké. Filé necháme okapat a vychladnout. Poté ho umeleme spolu s cibulí. Směs smícháme se zázvorem, vejcem, vínem, sójovou omáčkou a zahustíme moukou.
-
2
Z připravené hmoty tvoříme placičky, které smažíme v rozpáleném oleji dozlatova. Na ubrousku necháme okapat a poté zakapeme citronovou šťávou.