Ryba s vejci na pánvi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 256 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 18 g
- Sodík 259 mg
- Bílkoviny 17 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 193.5 mg
- Draslík 249.9 mg
- Vláknina 2856 mg
- Vitamín A 2856 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.2 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rybu zbavíme kostí a nakrájíme na malé kousky, posypeme solí a pepřem.
-
2
Na pánvi rozpustíme sádlo a přisypeme připravenou rybu, tu krátce opečeme a přimícháme najemno nasekanou cibuli a uvařené, nadrobno nakrájené brambory, vše zalijeme vejcem.
-
3
Poté celou pánev vložíme do předehřáté trouby zhruba na 5 minut při teplotě 120°C.