Filé se smaženou zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 199 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 8 g
- Sodík 662 mg
- Bílkoviny 22 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 46.7 mg
- Draslík 118.1 mg
- Vláknina 9275 mg
- Vitamín A 9275 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 14.2 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Filety pokapeme citronovou šťávou, česnek nasekáme nadrobno a filety jím potřeme, osolíme a opepříme.
-
2
Zeleninu osmahneme na másle, osolíme, přilijeme trochu vody a podusíme.
-
3
Rybí filety opečeme po obou stranách na slunečnicovém oleji na pánvi, vždy asi po 3 minutách.
-
4
Do středu talířů položíme filety, z jedné strany přidáme zeleninu a okraj talíře posypeme petrželí.