Rybí filet s rýží
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 393 kcal
- Sacharidy 23 g
- Tuky 13 g
- Sodík 945 mg
- Bílkoviny 45 g
- Uhlovodany 23 g
- Cholesterol 104 mg
- Draslík 913.2 mg
- Vláknina 5227.5 mg
- Vitamín A 5227.5 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 41 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Filety pokapeme citronovou šťávou, osolíme a opepříme. Nadrobno nakrájenou cibuli zesklovatíme na oleji a přidáme na proužky nakrájené papriky a na kolečka nakrájený pórek. Promícháme, osmahneme, přilijeme trochu vývaru a zeleninu podusíme. Rýži propláchneme, přidáme k zelenině a zlehka promícháme. Okořeníme oreganem, osolíme a případně opepříme. Nahoru položíme porce ryby a na velmi mírném ohni asi 30 minut dusíme.